Valsartan |
Valsartan Products |
| Benefits of Valsartan, Cardiology Not Avail Not Avail |
Sale Price: $25.25
|
| FDA Panel Splits Over CHF Indication for Valsartan. (Concern About Use With [beta]-Blockers).(congestive heart failure): An article from: Internal Medicine News Elizabeth Mechcatie International Medical News Group International Medical News Group |
Sale Price: $5.95
|
| Diovan. (New & Approved).(valsartan from Novartis for the treatment of heart failure)(Brief Article): An article from: Family Practice News Elizabeth Mechcatie International Medical News Group International Medical News Group |
|
| Use of ARB lowers incidence of new-onset diabetes: but valsartan and amlodipine had equal effect on cardiac mortality, morbidity.(News): An article from: Family Practice News Sharon Worcester International Medical News Group International Medical News Group |
|
| Valsartan matches Captopril in post-MI patients: preventing deaths after MI.(Cardiovascular Medicine): An article from: Internal Medicine News Mitchel L. Zoler International Medical News Group International Medical News Group |
|
| Valsartan matches captopril after MI: preventing deaths. (myocardial infarction, the medical term for a heart attack).(Clinical Rounds): An article from: Family Practice News Mitchel L. Zoler International Medical News Group International Medical News Group |
|

Not Signed In -